Razem z Dianą postanowiliśmy zrobić nabór na MG czyli na osobę, która będzie odpisywała w waszych grach.
Pierwszym etapem będzie wypełnienie tego formularza:
Spoiler:
Nick:
Doświadczenie:
Ilość czasu spędzanego na forum:
Dlaczego chcesz być MG:
GG:
Pierwszy etap zakończy się gdy o tym zadecydujemy do drugiego przejdą jakieś 2-4 osoby.
Zbanowany
Nick:Explossivo
Doświadczenie :Mam admina na kilku stronach prowadziłem tam gry różnorodnej jakości niektóre z nich jeszcze pamiętam.
Ilość czasu spędzanego na forum:Zawsze kiedy będzie czas,ale postaram się jak najczęściej.
Dlaczego chcesz być MG:Ponieważ chciałbym wam pomóc z grami użytkowników,bo widzę ,że ich trochę nabiera i coraz trudniej jest odpisywać zwiększającej się liczby użytkowników.
GG:25882280.
Nick: Kizuki
Doświadczenie: nie małe...
Ilość czasu spędzanego na forum: tyle, ile uznam za stosowne [w weekendy i święta praktycznie cały dzień, w dni powszednie po kilka godzin]
Dlaczego chcesz być MG: na żadnym forum nie jestem już MG, ponieważ te popadały jak muchy. Chciałabym po odpisywać, a widzę, że potrzebny wam nowy MG. D:
GG: 5081763
Nick: Anděla
Doświadczenie: byłam mg na wielu forach, na jednym zostałam nawet adminem. Mam także rozszerzoną wiedzę w tematyce Pokemonów.
Ilość czasu spędzanego na forum: jest przerwa świąteczna, więc: dużo. W roku szkolnym będę spędzać trochę mniej czasu na forum, ale wchodzić będę.
Dlaczego chcesz być MG: chciałabym spróbować swoich sił też na tym forum.
GG: 23314083
To tak:
Explossivo:
:Mam admina na kilku stronach
To wcale dobrze o tobie nie świadczy. Przez to nie będziesz miał czasu na te forum, a inne pewnie są na słabym poziomie; skoro na kilku masz admina.
Sory, ale nie podoba nam się twój sposób odpisów.
Odrzucony.
Kizuki:
Ładnie. Naprawdę bardzo ładnie. Nie mam się do czego przyczepić.
Test niebawem.
Accept!
Anděla:
Tak średnio wypełniony formularz, ale piszesz ładne posty.
Accept!
Mamy już 2 osoby do drugiego etapu!
Nick: Jungle
Doświadczenie: Prowadziłem gry na co najwyżej dwóch forach, jednak gry prowadzone przeze mnie były dobrej jakości.
Ilość czasu spędzanego na forum: Czasem mogę być 5 godzin na forum a czasem godzinę, lecz staram się odpisywać jak najczęściej, chyba, że gracz prosi mnie po pięciu odpisach o jeszcze więcej, gdy jestem wyczerpany.
Dlaczego chcesz być MG: Widzę, że to forum można rozwinąć jeszcze bardziej i zrobić z niego naprawdę "coś". Chciałbym jak najbardziej pomóc przy rozwijaniu go.
GG: 24154591
Ostatnio edytowany przez Jungle (2010-12-25 19:45:40)